REFLECTIONS & INTENTIONS

Januari brukar vara den månaden som jag tar mig tiden att reflektera över hur förgående år varit. Vad vill jag lägga bakom mig och vad vill jag ta med mig och utveckla i det nya året. Jag ser det alltid som en nystart för något positivt i ens liv.

2023 var året då jag tog mig tillbaka till jobbet efter min utbrändhet. Att acceptera att jag kunde inte bara kasta mig in på mitt kontor och bara köra på, det fanns inte. Jag hade dagar, då jag plötsligt kunde börja gråta över att jag var tvungen att säga nej till kunderna. För just där och då, kunde jag inte hjälpa kunderna med det som de önskade. Önskade de tidigare leveranser för att de glömt lägga sin order i tid, kunde det göra mig så ledsen att hela min dag kändes tung.

Jag har jobbat mycket med det där ordet “NEJ”. Det är inte ett negativt ord, vilket jag fortsätter att kämpa med. Det är inte fult att säga nej. Jag är inte elak för att jag säger nej. Men det är svårt och det erkänner jag.

Så nu är det dags att sätta mina intentioner på vad jag vill uppnå under 2024. Det känns bra och jag ser fram emot att få utvecklas med mig själv.

GOD FORTSÄTTNING PÅ DET NYA ÅRET!


FOR ENGLISH:

January is the month that I take the time to reflect on how the previous year was. What do I want to leave behind and what do I want to take with me and develop in the new year. I always see it as a fresh start for something positive in life.

2023 was the year I got back to work after my severe burnout. Accepting that I couldn't just throw myself back into work. I had days when I could suddenly start crying because I had to say no.

I have worked a lot with that word “NO”. It's not a negative word, which I continue to struggle with. It's not ugly to say no. I'm not mean for saying no. But it is difficult and I admit that.

So now it's time to set my intentions on what I want to achieve in 2024. It feels good and I look forward to developing with myself.


Therése Fleur

Photography + Visual Storyteller

https://theresefleur.com
Föregående
Föregående

Aren’t flowers the stars of the earth?

Nästa
Nästa

Welcome 2024